Flipperkast huren.

De Flipperfanaat heeft een ruim aanbod aan flipperkasten die te huur worden aangeboden. Heeft u binnenkort een evenement, een verjaardagspartij of wilt u uw medewerkers verrassen met een flipperkast in de bedrijfskantine? Bij de Flipperfanaat bent u aan juiste adres. Wij hebben het grootste assortiment, de laagste prijs en de beste service.

Het huren van een flipperkast kan per dag of voor een langere periode. De kosten van het huren van een flipperkast bedraagt 50 Euro per dag. 70 Euro voor 2 dagen. Huren voor een langere periode kan natuurlijk ook. De kosten hiervan hangen af van de huurperiode. Neem in dat geval contact met ons op door te bellen met 0621513850. U kunt natuurlijk ook gebruik maken van ons contactformulier.

Een selectie uit ons assortiment:

Sopranos flipperkast:

De Sopranos flipperkast is ontwikkeld door Stern en voor het eerst op de markt gebracht in Februari 2005. De flipperkast is gebaseerd op de populaire tv serie “The Sopranos”

Op de flipperkast kunnen 5 Hoofdstukken gespeeld worden, waarbij het uiteindelijk de bedoeling is om de grote baas te worden. De Sopranos flipperkast geeft veel spelplezier aan zowel beginnende spelers als gevorderden flipperkast fanaten.

Prijs: 50 Euro per dag excl bezorgkosten.

Avatar flipperkast:

De Avatar flipperkast is eind 2010 op de markt gebracht naar de gelijknamige bioscoophit Avatar van James Cameron.

De eindbaas is een robotachtig figuur in een mechanisch AMP pak. Zodra de eindbaas vaak genoeg geraakt wordt valt deze om en wint de speler. Op de speelschaal van 1 t/m 10 behaalt deze flipperkast een 7.8. Een erg populaire flipperkast voor zowel jong en oud.

Prijs: 50 Euro per dag excl bezorgkosten.

Walking Dead flipperkast:

De Walking Dead flipperkast is uitgebracht in 2014 naar de gelijknamige hitserie op Netflix “The Walking Dead”

Het spelen op de Walking Dead flipperkast is als lopen op de set van de Walking Dead met de herkenbare muziek van de Walking Dead op de achtergrond. Deze flipperkast is erg populair onder liefhebbers van horror en zombies.

Prijs: 50 Euro per dag excl bezorgkosten.

Rolling Stones flipperkast:

De Rolling Stones flipperkast is een fantastische flipperkast voor de echte muziekliefhebber. Met een dansende Mick Jagger en de muziek van de Rolling Stones. Een echte aanrader voor muziekliefhebbers die van een spelletje houden.

Batman the Dark Knight flipperkast:

Deze flipperkast is uitgebracht in 2008 en is vanaf het moment van uitbrengen erg populair. Deze flipperkast wordt gewaardeerd met een 8.5 en dat is niet zo gek. Gotham City, De Joker, een roterende kraan em de batmobiel zijn allemaal spelelementen die terugkeren in de flipperkast the Dark Knight.

Prijs: 50 Euro per dag excl bezorgkosten.

Al onze flipperkasten zijn uitstekend onderhouden, zodat als u een flipperkast huurt u niet voor verrassingen komt te staan. Mocht er onverwacht toch een storing optreden dan kunt u gebruik maken van onze calamiteiten service. Wij lossen het probleem direct voor u op of zorgen voor een passende oplossing.

Wij bezorgen en sluiten de flipperkast aan op lokatie. U hoeft alleen nog maar te genieten van het fantastische flipperspel.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0344-846006 of 06-21513850. U kunt natuurlijk ook mailen met info@flipperfanaat.nl of het contactformulier invullen.