De Flipperfanaat.

Hallo, mijn naam is Martin van Bommel, ik ben eigenaar van het bedrijf de Flipperfanaat. Dit bedrijf is ontstaan uit mijn passie voor het flipperen. Al in de jaren 80 had ik een flipperkast in huis. Later gingen andere dingen belangrijk worden: huwelijk, motorrijden etc.

Echter het flipperen werd niet uit het oog verloren. Als ik in het “wild” een kast tegenkwam werden er altijd een paar potjes afgedrukt. Zo’n beetje aan het begin van deze eeuw werd het steeds lastiger om een flipperkast te vinden. Stond er in de jaren 60/70 nog in bijna ieder cafe en cafetaria een flipperkast, tegenwoordig vind je ze bijna niet meer.

Toen ik in 2015 door omstandigheden meer vrije tijd kreeg, besloot ik hier iets aan te doen. Het werd mijn missie om de flipperkast opnieuw onder de aandacht te brengen van een groot publiek. Ik was al geruime tijd lid van de Nederlandse Flippervereniging (De grootste van Europa met ruim 1200 leden) en heb hier veel gelijkgestemden ontmoet en mijn kennis over de flipperkast verbreed en gedeeld met anderen.

Ik heb een exploitatievergunning aangevraagd voor de exploitatie van flipperkasten en heb deze ook gekregen. Vanaf dat moment mocht ik overal flipperkasten ter exploitatie aanbieden. Dus als u een openbare gelegenheid heeft: bijvoorbeeld een winkelcentrum, bowlingbaan, cafe, skatebaan, uitgaansgelegenheid, camping of i.d., dan kunt u bij de Flipperfanaat terecht. U hoeft dan niet, zoals bij een gokkast een extra vergunning van de gemeente te hebben.

Bij de Flipperfanaat kunt u ook voor langere of korte termijn een flipperkast huren. Bijvoorbeeld voor een kinderfeestje, een personeelsfeest of voor in de bedrijfskantine. U kunt natuurlijk ook eerst een flipperkast op proef nemen. Er is nog steeds veel belangstelling voor het flipperen. Een potje flipperen zorgt voor veel meer beleving, dan een computerspel. Echter zoals gezegd, in het “wild” kom je bijna geen flipperkasten meer tegen, waardoor het spel langzaamaan vergeten wordt.

Er zijn wel steeds meer mensen die thuis een flipperkast hebben. Populair is de zogenaamde mancave. Bij mij kunt u terecht voor een moderne(dot matrix) flipperkast met veel spelbeleving. Mocht u tijdens de verhuur of exploitatie een storing ondervinden dan lossen wij dit direct op. In het geval dat de storing langer duurt dan zorgen wij voor een pasklare oplossing.

Mocht u besluiten een kast te huren of te exploiteren neem dan gerust contact met ons op. Voor andere vragen of meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen.