Exploitatie van flipperkasten.

De Flipperfanaat heeft een exploitatievergunning en wij mogen dan ook ons assortiment aan flipperkasten ter exploitatie aanbieden. Heeft u een openbare gelegenheid, een winkelcentrum, cafe, skatebaan, uitgaansgelegenheid of camping en wilt u een of meerdere flipperkasten plaatsen neem dan eens contact op met de Flipperfanaat.

Exploitatie van flipperkasten werkt omzetverhogend en u hoeft geen investeringen te doen. Daarnaast is een flipperkast sfeerverhogend en het spelelement zorgt voor extra ontspanning bij uw bezoekers.

Regelgeving exploitatie flipperkasten:

Flipperen wordt gezien als een behendigheidsspel, omdat de behendigheid van de speler bepaalt hoelang een potje duurt. Daarnaast vind er geen uitkering plaats na een potje flipperen.

In Nederland wordt onderscheid gemaakt tussen laagdrempelige horeca, hoogdrempelige horeca en de combinatie hiervan.

Laagdrempelige horeca: Een horecabedrijf waarvoor een drankvergunning is afgegeven, maar die niet specifiek is gericht op personen van 18 jaar en ouder. Voor laagdrempelige horeca geldt dat zij maximaal drie behendigheidsautomaten mogen plaatsen.

Hoogdrempelige horeca: Een horecabedrijf waarvoor een drankvergunning is afgegeven, die specifiek gericht is op personen van 18 jaar en ouder.Voor hoogdrempelige horeca geldt dat zij maximaal drie behendigheidsautomaten mogen plaatsen.

Combinatie laagdrempelige horeca en hoogdrempelige horeca: Horeca, waarbij het eet en drink gedeelte afgescheiden is van het deel waar mensen om een andere reden komen. Bijvoorbeeld een bowlingbaan, waarbij de ruimte waar gebowld wordt afgeschermd is van de bar. Voor gecombineerde horeca geldt dat zij maximaal één behendigheidsautomaat mogen plaatsen.

De Flipperfanaat is uiteraard op de hoogte van alle regels die gelden met betrekking tot de exploitatie van behendigheidsautomaten. Daarnaast hebben wij ruime ervaring in de plaatsing en exploitatie van flipperkasten. Dit gecombineerd met ons ruime assortiment aan flipperkasten, onze scherpe prijzen en onze uitstekende service, maken van de Flipperfanaat de exploitatie partner bij uitstek als het gaat om de exploitatie van flipperkasten.

Voor meer informatie kunt u bellen met 0344-846006 of 06-21513850. U kunt natuurlijk ook mailen met info@flipperfanaat.nl of het contactformulier invullen. In dat geval nemen wij contact met u op.